Offerte

Nieuwbouw

Verspuij_Projecten-115_groot_w

Wil je meer ruimte in je huis? Met een aanbouw op de begane grond of een (prefab) dakkapel kunnen wij die wens in vervulling laten gaan. Zo kun je straks genieten van een fijne werkkamer of extra slaapkamer, een gezellige, ruime keuken of een tuinkamer waar je ’s zomers én ’s winters behaaglijk kunt genieten.

Verspuij_Projecten-6_w

HET BEGINT MET GOED OVERLEG

Voordat we aan de slag gaan, bespreken we met je wat je precies wilt. Wij vertellen je hoe we dit kunnen realiseren. Daarbij geven we altijd alternatieven, bijvoorbeeld met het oog op duurzaamheid of kosten. Vervolgens krijg je van ons een duidelijke offerte, waarin nauwkeurig staat beschreven wat we voor je gaan doen en wat daarvan de kosten zijn.

VAN A TOT Z ONTZORGD

We begeleiden en ontzorgen je vanaf het moment van je aanvraag. Wij weten wat technisch mogelijk is en wat niet, en we kennen de weg naar de juiste vergunning – als die nodig is. En op die begeleiding en ontzorging kan je blijven rekenen gedurende het hele project. Tot en met de nazorg nadat de klus is geklaard. Uiteraard blíjven we in dat hele traject goed met je in overleg.

Verspuij_Projecten-8_w

SAMEN STERK

Verspuij is onderdeel van Trabor Geveprojecten B.V. Daarmee hebben wij de beschikking over nog meer expertise en slagkracht.

Verder werken wij samen met een vast netwerk van onderaannemers, zoals installateurs, stukadoors en loodgieters. Zo kunnen we voor elk project de beste kwaliteit garanderen. Wil je een deel van de werkzaamheden zelf of in eigen beheer uitvoeren? Geen enkel probleem. Dan stemmen wij onze planning en uitvoering daarop af.

Onze merken

Tevreden klanten

Elke keer was de service van begin tot opleveren top. Hier weten ze wat er mogelijk is en belangrijker, wat er niet mogelijk is.

Nico, Arkel

Vanwege hun betrouwbaarheid in levering en nakomen van afspraken al meerder keren aanbevolen bij vrienden en kennissen. Kort samengevat: een absolute betrouwbare aanrader.

Jan, Heerjansdam

Na een wat stroef begin zijn we zeer tevreden over het eindresultaat. Het meedenken over, en het leveren van maatwerk n.a.v. onze specifieke wensen leverde ons een prachtige tuinkamer op waar we met veel genoegen in verblijven.

Wim, Giessenburg

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van Verspuij Bouwsystemen. Erg professionele mensen die goed werk afleveren. Alles is netjes gemonteerd en afgewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marco, Meeuwen

Zowel bij onze vorige woning als bestaande woning hebben we meerdere keren de hulp ingeroepen van Verspuij voor een aantal huisverbeteringen. Een absolute betrouwbare aanrader.

Jan, Heerjansdam

Vanwege eerdere positieve ervaring weer gekozen voor Verspuij. Hoewel we van te voren alles goed hadden doorgesproken, waren er bij de uitvoering toch enkele kleine verrassingen, maar dat is onvermijdelijk en alles werd in onderling overleg keurig opgelost. De mensen van Verspuij zijn vaklieden en werken schoon en precies; ook niet te beroerd om even na afloop de bezem en stofzuiger te pakken.

Bernd, Hoogblokland

Bij diversen woningen in mijn omgeving had ik ze al zien werken, Verspuij Bouwsystemen. Het contact was prettig en vertrouwd. De afspraken werden goed nageleefd en er werd netjes op tijd gebeld. De uitvoering is perfect gelopen, prettige jongen en een fijne werksfeer. Na uitvoering heb ik best wel kritische gekeken maar kon geen enkel min puntje vinden.

Hans, Meerkerk
Verspuij Bouw scoort een 9,3 op Bouwnu.nl, de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw