Offerte

Renovatie

Verspuij_Projecten-195_groot_w

Is je keuken, je badkamer of je zolderkamer toe aan renovatie? Wij maken elke ruimte in huis mooier, praktischer en helemaal up-to-date. Vertel ons wat je wensen zijn, en we kijken samen met jou naar de beste oplossingen. En daarbij streven we ernaar het voor jou een probleemloos en zorgeloos traject te maken.

Verspuij_Projecten-219_w

VOLLEDIG ONTZORGD

Een renovatie. Je kijkt uit naar het resultaat. Maar je ziet als een berg op tegen het regelwerk, het breekwerk en het ongemak. Dat begrijpen we helemaal. Daarom nemen we je zoveel mogelijk uit handen en zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk last ondervindt van de werkzaamheden. We maken duidelijke afspraken met jou, zodat je weet wat je kunt verwachten. Vervolgens kan je alles aan ons overlaten. Wij zorgen dat het allemaal in orde komt en onderhouden ook de contacten met onze onderaannemers. Uiteraard laten we na elke werkdag alles netjes achter.

SAMEN KOMEN WE TOT DE BESTE KEUZE

Met ruim 40 jaar ervaring en onze up-to-date kennis van bouwkunde, materialen en regelgeving zijn wij dé partij voor goed onderbouwd advies. Ga je voor duurzaam? Wil je zo min mogelijk onderhoud? Kies je voor producten en materialen van de beste kwaliteit? Of met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Wij helpen je de beste keuzes maken. En vertellen je ook eerlijk wat niet kan.

Verspuij_Projecten-226_w

Korte lijnen

De lijnen zijn kort bij Verspuij Bouwsystemen, en we kunnen snel schakelen.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met vaste gezichten, want we begrijpen dat het niet fijn is om steeds andere mensen over de vloer te krijgen. Zo verloopt de hele renovatie soepel met zo min mogelijk overlast.

Onze merken

Tevreden klanten

Elke keer was de service van begin tot opleveren top. Hier weten ze wat er mogelijk is en belangrijker, wat er niet mogelijk is.

Nico, Arkel

Vanwege hun betrouwbaarheid in levering en nakomen van afspraken al meerder keren aanbevolen bij vrienden en kennissen. Kort samengevat: een absolute betrouwbare aanrader.

Jan, Heerjansdam

Na een wat stroef begin zijn we zeer tevreden over het eindresultaat. Het meedenken over, en het leveren van maatwerk n.a.v. onze specifieke wensen leverde ons een prachtige tuinkamer op waar we met veel genoegen in verblijven.

Wim, Giessenburg

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van Verspuij Bouwsystemen. Erg professionele mensen die goed werk afleveren. Alles is netjes gemonteerd en afgewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marco, Meeuwen

Zowel bij onze vorige woning als bestaande woning hebben we meerdere keren de hulp ingeroepen van Verspuij voor een aantal huisverbeteringen. Een absolute betrouwbare aanrader.

Jan, Heerjansdam

Vanwege eerdere positieve ervaring weer gekozen voor Verspuij. Hoewel we van te voren alles goed hadden doorgesproken, waren er bij de uitvoering toch enkele kleine verrassingen, maar dat is onvermijdelijk en alles werd in onderling overleg keurig opgelost. De mensen van Verspuij zijn vaklieden en werken schoon en precies; ook niet te beroerd om even na afloop de bezem en stofzuiger te pakken.

Bernd, Hoogblokland

Bij diversen woningen in mijn omgeving had ik ze al zien werken, Verspuij Bouwsystemen. Het contact was prettig en vertrouwd. De afspraken werden goed nageleefd en er werd netjes op tijd gebeld. De uitvoering is perfect gelopen, prettige jongen en een fijne werksfeer. Na uitvoering heb ik best wel kritische gekeken maar kon geen enkel min puntje vinden.

Hans, Meerkerk
Verspuij Bouw scoort een 9,3 op Bouwnu.nl, de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw