Offerte

Verbouw

Verspuij_Projecten-226_groot_w

Voor meer woongenot en wooncomfort is lang niet altijd een ingrijpende renovatie nodig. Zo wordt een slaap- of werkkamer op zolder eenvoudig en snel lichter en ruimer met een dakkapel. Dat kan zelfs binnen een dag met een prefab-dakkapel. Door ramen te vervangen door dubbel- of triple glas wordt de kamer meteen een stuk behaaglijker – en bespaar je tegelijkertijd op je energierekening. En er zijn nog veel meer manieren om relatief gemakkelijk je woning comfortabeler en duurzamer te maken en de waarde van je huis te verhogen.

Verspuij_Projecten-164_w

ONDERHOUD

Sommige huizen vragen veel onderhoud, denk bijvoorbeeld aan oudere of monumentale panden. Wij kunnen veel van deze onderhoudswerkzaamheden van je overnemen. Bovendien hebben we oplossingen om het huis onderhoudsvriendelijker te maken, bijvoorbeeld met duurzame kunststof- of aluminium kozijnen in diverse uitvoeringen. Er is een passende oplossing voor elke bouwstijl.

MEER LICHT EN RUIMTE MET EEN DAKKAPEL

Is je zolderkamer krap en donker? Met een dakkapel krijg je in één klap veel meer licht en bewegingsruimte. Zo creëer je een volwaardige werk- of slaapkamer op zolder. Het plaatsen van een dakkapel kost relatief weinig tijd en werk. Zeker als je kiest voor een hoogwaardig geïsoleerde prefab dakkapel van Knipping. Samen met Trabor Gevelprojecten kunnen wij deze in 1 tot 2 dagen plaatsen.

Verspuij_Projecten-118_w

GOED GEREGELD

Wij regelen jouw verbouwing, groot of klein, van A tot Z. Van het juiste advies, de eventuele vergunningaanvraag en asbestinventarisatie tot en met de uitvoering en nazorg. Natuurlijk in samenspraak met jou. Zodat precies gebeurt wat je verwacht. Voor een resultaat dat volledig aan je wensen voldoet, zonder dat het je zelf veel tijd en moeite kost.

Onze merken

Tevreden klanten

Elke keer was de service van begin tot opleveren top. Hier weten ze wat er mogelijk is en belangrijker, wat er niet mogelijk is.

Nico, Arkel

Vanwege hun betrouwbaarheid in levering en nakomen van afspraken al meerder keren aanbevolen bij vrienden en kennissen. Kort samengevat: een absolute betrouwbare aanrader.

Jan, Heerjansdam

Na een wat stroef begin zijn we zeer tevreden over het eindresultaat. Het meedenken over, en het leveren van maatwerk n.a.v. onze specifieke wensen leverde ons een prachtige tuinkamer op waar we met veel genoegen in verblijven.

Wim, Giessenburg

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van Verspuij Bouwsystemen. Erg professionele mensen die goed werk afleveren. Alles is netjes gemonteerd en afgewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marco, Meeuwen

Zowel bij onze vorige woning als bestaande woning hebben we meerdere keren de hulp ingeroepen van Verspuij voor een aantal huisverbeteringen. Een absolute betrouwbare aanrader.

Jan, Heerjansdam

Vanwege eerdere positieve ervaring weer gekozen voor Verspuij. Hoewel we van te voren alles goed hadden doorgesproken, waren er bij de uitvoering toch enkele kleine verrassingen, maar dat is onvermijdelijk en alles werd in onderling overleg keurig opgelost. De mensen van Verspuij zijn vaklieden en werken schoon en precies; ook niet te beroerd om even na afloop de bezem en stofzuiger te pakken.

Bernd, Hoogblokland

Bij diversen woningen in mijn omgeving had ik ze al zien werken, Verspuij Bouwsystemen. Het contact was prettig en vertrouwd. De afspraken werden goed nageleefd en er werd netjes op tijd gebeld. De uitvoering is perfect gelopen, prettige jongen en een fijne werksfeer. Na uitvoering heb ik best wel kritische gekeken maar kon geen enkel min puntje vinden.

Hans, Meerkerk
Verspuij Bouw scoort een 9,3 op Bouwnu.nl, de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw