Offerte

Uitbreiding en totale verbouwing woning - Hoogblokland

Deze woning in Hoogblokland onderging een complete make-over. Op de begane grond realiseerden we een ruime aanbouw aan de achtergevel, en op de tweede verdieping een dakopbouw. Daarnaast vervingen we de bestaande kozijnen door kunststof kozijnen compleet met rolluiken, zonwering, raamdecoraties en horren.

De vloer op de begane grond, de gevels en het dak werden volledig geïsoleerd.

Ook vernieuwden we de installaties, plaatsten we twee nieuwe trappen en realiseerden we een nieuwe keuken, een nieuw toilet en een nieuwe badkamer. Alles werd compleet afgewerkt opgeleverd.

Verspuij_Projecten-176_w
Verspuij_Projecten-180_w
Verspuij_Projecten-164_w
Verspuij_Projecten-185_w
Verspuij_Projecten-195_w
Verspuij_Projecten-168_w
Verspuij_Projecten-170_w
Verspuij_Projecten-176_w
Verspuij_Projecten-180_w
Verspuij_Projecten-164_w
Verspuij_Projecten-185_w
Verspuij_Projecten-195_w
Verspuij_Projecten-168_w
Verspuij_Projecten-170_w

Onze merken

Tevreden klanten

Elke keer was de service van begin tot opleveren top. Hier weten ze wat er mogelijk is en belangrijker, wat er niet mogelijk is.

Nico, Arkel

Vanwege hun betrouwbaarheid in levering en nakomen van afspraken al meerder keren aanbevolen bij vrienden en kennissen. Kort samengevat: een absolute betrouwbare aanrader.

Jan, Heerjansdam

Na een wat stroef begin zijn we zeer tevreden over het eindresultaat. Het meedenken over, en het leveren van maatwerk n.a.v. onze specifieke wensen leverde ons een prachtige tuinkamer op waar we met veel genoegen in verblijven.

Wim, Giessenburg

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van Verspuij Bouwsystemen. Erg professionele mensen die goed werk afleveren. Alles is netjes gemonteerd en afgewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marco, Meeuwen

Zowel bij onze vorige woning als bestaande woning hebben we meerdere keren de hulp ingeroepen van Verspuij voor een aantal huisverbeteringen. Een absolute betrouwbare aanrader.

Jan, Heerjansdam

Vanwege eerdere positieve ervaring weer gekozen voor Verspuij. Hoewel we van te voren alles goed hadden doorgesproken, waren er bij de uitvoering toch enkele kleine verrassingen, maar dat is onvermijdelijk en alles werd in onderling overleg keurig opgelost. De mensen van Verspuij zijn vaklieden en werken schoon en precies; ook niet te beroerd om even na afloop de bezem en stofzuiger te pakken.

Bernd, Hoogblokland

Bij diversen woningen in mijn omgeving had ik ze al zien werken, Verspuij Bouwsystemen. Het contact was prettig en vertrouwd. De afspraken werden goed nageleefd en er werd netjes op tijd gebeld. De uitvoering is perfect gelopen, prettige jongen en een fijne werksfeer. Na uitvoering heb ik best wel kritische gekeken maar kon geen enkel min puntje vinden.

Hans, Meerkerk
Verspuij Bouw scoort een 9,3 op Bouwnu.nl, de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw