Offerte

Uitbreiding en verbouwing woning - Hoornaar

In Hoornaar realiseerden wij een aanbouw aan de achtergevel van een woning en een complete verbouwing van de daarop aansluitende woonkamer en keuken. De aanbouw heeft openslaande deuren en kunststof kozijnen, en is goed geïsoleerd met triple glas (HR+++). Uitgevoerd in antraciet grijs met houtnerfstructuur. Wij namen ook de afwerking binnen, inclusief aanpassingen aan de installaties, voor onze rekening.

Verspuij_Projecten-207_w
Verspuij_Projecten-211_w
Verspuij_Projecten-231_w
Verspuij_Projecten-221_w
Verspuij_Projecten-226_w
Verspuij_Projecten-199_w
Verspuij_Projecten-216_w
Verspuij_Projecten-219_w
Verspuij_Projecten-229_w
Verspuij_Projecten-207_w
Verspuij_Projecten-211_w
Verspuij_Projecten-231_w
Verspuij_Projecten-221_w
Verspuij_Projecten-226_w
Verspuij_Projecten-199_w
Verspuij_Projecten-216_w
Verspuij_Projecten-219_w
Verspuij_Projecten-229_w

Onze merken

Tevreden klanten

Elke keer was de service van begin tot opleveren top. Hier weten ze wat er mogelijk is en belangrijker, wat er niet mogelijk is.

Nico, Arkel

Vanwege hun betrouwbaarheid in levering en nakomen van afspraken al meerder keren aanbevolen bij vrienden en kennissen. Kort samengevat: een absolute betrouwbare aanrader.

Jan, Heerjansdam

Na een wat stroef begin zijn we zeer tevreden over het eindresultaat. Het meedenken over, en het leveren van maatwerk n.a.v. onze specifieke wensen leverde ons een prachtige tuinkamer op waar we met veel genoegen in verblijven.

Wim, Giessenburg

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van Verspuij Bouwsystemen. Erg professionele mensen die goed werk afleveren. Alles is netjes gemonteerd en afgewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marco, Meeuwen

Zowel bij onze vorige woning als bestaande woning hebben we meerdere keren de hulp ingeroepen van Verspuij voor een aantal huisverbeteringen. Een absolute betrouwbare aanrader.

Jan, Heerjansdam

Vanwege eerdere positieve ervaring weer gekozen voor Verspuij. Hoewel we van te voren alles goed hadden doorgesproken, waren er bij de uitvoering toch enkele kleine verrassingen, maar dat is onvermijdelijk en alles werd in onderling overleg keurig opgelost. De mensen van Verspuij zijn vaklieden en werken schoon en precies; ook niet te beroerd om even na afloop de bezem en stofzuiger te pakken.

Bernd, Hoogblokland

Bij diversen woningen in mijn omgeving had ik ze al zien werken, Verspuij Bouwsystemen. Het contact was prettig en vertrouwd. De afspraken werden goed nageleefd en er werd netjes op tijd gebeld. De uitvoering is perfect gelopen, prettige jongen en een fijne werksfeer. Na uitvoering heb ik best wel kritische gekeken maar kon geen enkel min puntje vinden.

Hans, Meerkerk
Verspuij Bouw scoort een 9,3 op Bouwnu.nl, de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw